Як зробити водовідведення в СПА салонах і саунах

Система внутрішнього водовідведення застосовується там, де високі вимоги до норм гігієни і стійкості до корозії, довговічність при експлуатації. До таких об'єктів входять СПА-салони та сауни.

Ми пропонуємо оптимальні варіанти трапів і лінійних каналів з нержавіючої сталі AISI 304, яка стійка до високих температурних режимів і впливу хімії, яка застосовується під час дезінфекції приміщень.

В наявності є великий асортимент грат на будь-який смак.

Якщо потрібен точковий відведення води, відмінно підійдуть трапи невеликого розміру з гратами 100 мм х 100 мм або 150 мм х 150 мм, 200 мм х 200 мм з виходом труби 50 мм або 100 мм Вихід труби може бути 50 мм або 100 мм, який більше підходить для громадських приміщень, де потрібна велика пропускна здатність води. Форма решітки такого трапа може бути квадратної або трикутної (кутовий).

Весь ухил за рівнем робиться по всім сторонам. Хороше рішення з точки зору бюджету. У випадку з піддоном буде менше стикувальних швів. Для сауни підійде точковий водовідвід.

Лінійні канали підійдуть там, де потрібен великий злив води. Підходять для труб діаметром 50 мм
Переваги такого варіанту:

  • легко чистяться і піддаються дезінфекції
  • тривалий термін експлуатації
  • вибір решіток: дощ, хвиля, під плитку, квадрат
  • просто регулюється висота

Візуально вони виглядають естетично, займають мало місця. Зараз більшу популярність набувають душові зони без піддону. Завдяки широкому розмаїттю керамічної плитки, можна зробити цікаве інтер'єрне рішення в СПА приміщенні, де душовою канал або трап буде виглядати красиво і практично.