Як вибрати аксесуари для ванної кімнати

По завершенні ремонту у ванній кімнаті, після установки нової сантехніки і проведенні всіх заходів прибирання, настає, мабуть, найприємніший момент-вибір аксесуарів для ванної. Укомплектувати санвузол варто продумано, так як в силу невеликих площ більшу кількість атрибутики туди вмістити не вийде. З іншого боку, легко забути, про що дрібному, але від цього не менш важливому.

Отже, якщо ви на етапі вибору аксесуарів для ванної кімнати — користуйтеся простим списком порад, який допоможе нічого не забувати і вибрати тільки кращі аксесуари для Душу та ванної кімнати.
 

Тримачі для рушників

Мабуть, одна з головних речей для ванної-це якісний і надійний тримач рушників, який монтується на стіну за допомогою спеціальних кріплень. У питанні вибору власника керуйтеся тим, скільки людина живе в квартирі. На кожного члена сім'ї-покладається особистий рушник, а значить, ви повинні облаштувати ванну таким власником, який зможе вмістити їх все.

Наприклад, для квартири, в якій проживає тільки одна людина, відмінно підійде тримач-кільце марки Maxiflow. У нього поміщається один рушник і він допоможе економити простір. Подвійний тримач з якісної нержавіючої сталі дозволить просушувати одночасно 2-3 рушники, а значить підійде для невеликої сім'ї. Габаритний тримачі прямокутної форми орієнтовані на користування великою кількістю рушників.
 

Полк

У будь-якій ванній кімнаті не обійтися без полиць. Для ванних кращим залишається кутова конфігурація, яка дозволить розмістити всі необхідні засоби гігієни, не займаючи при цьому зайвого місця. Якісні полки виробляються з нержавіючої сталі, що особливо важливо у вологому середовищі експлуатації. Віддавайте перевагу ергономічному дизайну, який впишеться в будь-який стиль санвузла. Вибирати варто моделі на 2 або 3 полиці, так як такий варіант вважається оптимальним.
 

Вішалки для халатів та одягу

Вкрай зручна річ, про яку, на жаль, часто забувають в процесі комплектації ванної. На гачок у ванній можна повісити одяг перед прийняттям душу, зберігати домашній халат. Не варто купувати дешеві пластикові вішалки на клейовий основі. Вони недовговічні, пластик легко ламається, та й сама вішалка не настільки надійно кріпиться до стіни. Відмінна альтернатива-міцна нержавіюча сталь, яку монтують на стіну за допомогою анкерів.
 

Відро для сміття

Для підтримки гігієнічності ванної кімнати рекомендовано використовувати сміттєві контейнери з кришками. Ідеальний варіант — відро з педаллю, яка допоможе не торкатися відра в процесі користування. Переважно вибирати невеликі відра з якісного пластику або нержавіючої сталі, так як ці матеріали не бояться вогкості. Багато сучасні відра також наділені функцією безшумного закриття, що на практиці дозволяє підвищити комфорт користування.
 

Диспенсери для мила

Настінні Диспенсери - не тільки стильний аксесуар, але і функціональний предмет побуту, що дозволяє заощадити корисний простір. Користуватися диспенсером вельми економно, так як добре продуманий дозатор дозволить заощадити рідкі миючі засоби. Якщо ви віддаєте перевагу "повний фарш" - купіть також диспенсер для паперових рушників, який точно також можна монтувати на стіні, економлячи цінний простір.

 

Тримач для зубних щіток

Спеціальний стакан з міцного матеріалу, який монтують на спеціальному тримачі в стіну — ще один спосіб укомплектувати ванну стильним аксесуаром. Така тримач, як і Диспенсери, допоможуть заощадити місце і тримати щітки в чистоті і акуратному вигляді.