Отже, ви вирішили придбати новий унітаз, і навіть вже уявляєте собі бажану модель, форму і розміри. Прийшов час подумати про те, якій конструкції віддати перевагу: стандартної або навісний інсталяції? Сьогодні поговоримо про те, чим навісні системи відрізняються від стандартних, і в чому переваги того чи іншого способу установки.

Головні відмінності інсталяції для унітазу

В першу чергу, завдання інсталяції - приховати труби, стики і комунікації. Яким би прекрасним не був ваш новий унітаз, при стандартній установці заховати всю цю" красу " не вийде. А ось завдяки установці механізму в нішу, яка покривається плиткою або іншим матеріалом, вийде не псувати гарний новий ремонт стирчать трубами.

Навісна конструкція дозволяє економити простір в санвузлах навіть дуже маленькій площі. По суті, Ви бачите тільки висить унітаз, і кнопку зливу на стіні. Прибирати такі туалети значно простіше: унітаз не впирається в підлогу, а значить, не створює умови для збору пилу. Крім іншого, відсутні важкодоступні місця. Досить протерти конструкцію ганчіркою - і все буде чисто.

Універсальний дизайн дозволяє доповнити навіть найвишуканіші авторські інтер'єри. Домогтися такого ж візуального ефекту зі звичайною установкою унітазу досить складно.  Практично будь-який унітаз можна вмонтувати в підвісну систему. Кріплення виготовляються за стандартами, а значить, вибір не буде обмежений декількома моделями. Вибирайте будь-який розмір і форму на свій смак. Система витримує великі навантаження-близько 400 кг, а значить, дозволяє вільно користуватися інсталяцією людям зі значною вагою.
 


 

Переваги навісних інсталяцій

  • Допомагають приховати труби, некрасиві стики та інші частини вузлів комунікації.
  • Виглядають сучасно, вписуються в будь-який інтер'єр санвузла.
  • Дозволяють економити простір.
  • Забезпечують простоту прибирання, відсутність важкодоступних місць скупчення бруду.
  • Безшумний змив, який відрізняє інсталяції від унітазів зі звичайною установкою, значно підвищує комфорт користування туалетом.
  • Можливість експериментувати з простором, змінюючи місце установки унітазу.


Переваги стандартної установки

  • Відкритий доступ до комунікацій на випадок аварії або протікання. У випадку з навісною інсталяцією просто дістатися до конструкції не вийти, доведеться розбирати частину перегородки.
  • Простий монтаж, значно швидше, ніж у навісних конструкцій.
  • Недорога вартість, адже для організації красивою рамної інсталяції доведеться викласти на порядок більше коштів. ДО РЕЧІ, блокові конструкції інсталяцій дешевше, і підійдуть вам, якщо є можливість установки інсталяції з кріпленням до капітальної стіни.


Висновок

Як і в будь-якому іншому питанні, вибір на користь підвісної інсталяції або звичайної установки нового унітазу варто робити виходячи з власних побажань і фінансових можливостей. Сучасні тенденції диктують свої правила, і будівельні бригади в переважній більшості монтують навісні конструкції на об'єктах. А ось популярність стандартної установки унітазу значно знизилася. Це цілком природно, адже санвузол, де "око не милять" комунікації і стики — набагато акуратніше, сучасніше і ергономічніше. Якщо у вас залишилися питання-звертайтеся до наших консультантів. Менеджери з радістю дадуть відповідь і допоможуть визначитися з вибором.