Що потрібно знати про енергоефективні будівлі і чому саме Armacell?

Чи знаєте ви, що комерційні будівлі складають 20% всієї енергії, споживаної в США, і до 30% цієї енергії витрачається даремно? У комерційній офісній будівлі комфорт і клімат-контроль є головними пріоритетами для підтримки продуктивності. Ми стикаємося з сучасною дилемою: як ми можемо підтримувати наші стандарти комфорту, скорочуючи при цьому споживання енергії і відходи?
Хоча економія на освітленні дуже важлива для підвищення енергоефективності, економія навіть 10% на контролі мікроклімату дає значно більший ефект. Ви можете запитати, як Armacell може допомогти будівлі економити електроенергію?

Ізоляційний матеріал є одними з небагатьох промислових виробів, які насправді економлять більше енергії протягом свого життя, ніж потрібно для їх виробництва. Теплоізоляція може сприятливо впливати на енергію в будівлі і якість повітря в приміщенні за рахунок економії енергії в системах опалення, вентиляції та кондиціонування, сантехніці та холодильному обладнанні, а також може сприяти зниженню витрат на установку. Ізолюючи ці механічні системи, підрядники та власники будівель можуть оптимізувати енергозбереження та досягти більш високих рівнів енергоефективності, що перевищують обов'язкові стандарти.

Продукти Armacell вже давно сприяють поліпшенню якості повітря в приміщеннях і визнані багатьма стандартами екологічного будівництва. Оцінка життєвого циклу (LCA) Armacell показала, що за рахунок використання продуктів ArmaFlex економиться в 140 разів більше енергії, ніж потрібно для їх виробництва, транспортування та утилізації. Крім того, ArmaFlex скорочує в 150 разів більше викидів парникових газів, ніж викликано його виробництвом.
Крім того, багато продуктів мають сертифікат GreenGuard Gold, найсуворіший Сертифікат UL щодо викидів, який враховує фактори безпеки для людей, таких як діти та люди похилого віку, і гарантує, що продукт прийнятний для використання в таких середовищах, як школи та медичні установи.

Перш за все, як глобальна організація, Armacell надає великого значення глобальному громадянству і соціальному аспекту стійкості за підтримки зусиль корпоративної соціальної відповідальності в усьому світі. Саме з цих причин бренд Armacell виконаний в зеленому кольорі.

Вознюк Анна