Як правильно підібрати каучукову листову ізоляцію

Якісний листова ізоляція зі спіненого каучуку - це краще рішення проблеми втрати тепла і скупчення конденсату в системах каналізації та водопостачання. Специфіка листової ізоляції передбачає її використання для захисту трубопроводів, повітропроводів і вентиляційних систем нестандартної форми або великого діаметру всередині і зовні приміщень. Перевагою даного матеріалу є також і те, що листова ізоляція підходить для шумо - і звукоізоляції житлових, офісних і комерційних приміщень, а також транспортних засобів.

Зрозуміти чи підходить вам листова ізоляція для певного завдання чи ні можна, розглянувши основні властивості самого матеріалу – спіненого каучуку, який:

  • стійкий до проникнення води і пари
  • не горить, а загасає
  • безпечний для навколишнього середовища
  • стійкий до впливу атмосферних явищ
  • має робочий діапазон від -50℃ до 105℃
  • не схильний до згубного впливу цвілі, грибків і бактерій
  • володіє низькою теплопровідністю
  • поглинає шум


Щоб зробити правильний вибір, необхідно визначитися, яка з різновидів листової ізоляції вам підходить.


 

Види каучукової листової ізоляції

Вибираючи листову ізоляцію, потрібно відштовхуватися від того, де саме вона буде використовуватися. Каучукова ізоляція буває різної товщини: 6/9/13/19/25/35/50 мм. оптимальну товщину слід вибирати в залежності від завдань і області застосування. Детальну консультацію щодо вибору товщини листової каучукової ізоляції ви завжди можете отримати від фахівців компанії SANPREIS.

Ізоляція листова зі спіненого каучуку буває наступних видів:
 

 
  • Без клейового шару - самий бюджетний і універсальний матеріал, який можна використовувати для ізоляції практично будь-яких повітроводів, трубопроводів, газопроводів, а також приміщень незалежно від їх призначення.

     

 


  • З клейовим шаром - найбільш затребуваний і популярний матеріал, який монтується без будь-яких додаткових аксесуарів завдяки надійному клейовому основи.


 

 
 
 

 

 
  • З клейовим шаром і алюмінієвим покриттям - володіє бездоганними експлуатаційними характеристиками, стійкий до впливу ультрафіолетового випромінювання, легко монтується і забезпечує відмінний рівень ізоляції на дуже довгий час.

 

 


Який з варіантів підійде саме вам? Будь-яка з різновидів каучукової листової ізоляції може похвалитися високою якістю і довговічністю. Вам же залишається лише вибрати той вид, який буде найбільш зручним і відповідним для реалізації поставленого завдання. Ви завжди можете розраховувати на кваліфіковану допомогу фахівців компанії SANPREIS, які допоможуть підібрати підходящу ізоляцію на основі ваших вимог, а також нададуть детальну технічну інформацію для всіх матеріалів.

Анна Вознюк

+38 (067) 325-35-31