Як захистити системи кондиціонування повітря від "синдрому хворої будівлі"

Синдром хворої будівлі (від англ. Sick Building Syndrome — SBS)) - це стан, при якому люди в будівлі страждають від симптомів хвороби або заражаються хронічними захворюваннями від будівлі, в якій вони працюють або проживають (Іст. Вікіпедія).

Як відомо, системи кондиціонування повітря можуть викликати проблеми з утворенням і передачею мікробів. Якість повітря в приміщенні може стати в 10 разів більш забрудненим, ніж свіже повітря, через цвілі, грибків і викликають запах бактерій в системах опалення, вентиляції та кондиціонування повітря.Такі мікроби також сприяють виникненню синдрому "хворої будівлі", виділяючи у внутрішній обсяг шкідливі органічні сполуки, такі як спори, мертві клітини та інші шкідливі органічні сполуки.

Грибок і цвіль також викликають псування ізоляційних матеріалів.Як і в світі, в нашій країні такі проблеми існують і несуть за собою сумні наслідки. Сьогодні продукція Armacell пропонує ідеальні рішення для широкого кола областей застосування в якості запобіжного заходу проти ризику для здоров'я.Компанія Санпрейс рекомендує ідеальне рішення для ізоляції обладнання вентиляції та кондиціонування в лікарнях - професійна каучукова ізоляція AF / ARMAFLEX

Теплоізоляція AF / Armaflex  - це гнучкий ізоляційний матеріал, виготовлений за технологією MICROBAN®, який розроблений проти шкідливих мікроскопічних організмів.


Коли ці шкідливі мікроби вступають в контакт з поверхнею ізоляції, захист MICROBAN® проходить через клітинну стінку мікроорганізму і зупиняє життєдіяльність. Оскільки захист MICROBAN® інтегрується в Af / Armaflex під час виробництва, він не втрачає своєї ефективності з плином часу.

Каучукова ізоляція Armaflex AF (AF / Armaflex) - міцна гнучка ізоляція, яка, завдяки високій опірності дифузії пари і низькій теплопровідності, забезпечує тривалий захист від конденсату. Унікальна мікроячеистая структура матеріалу Armaflex AF забезпечує тривалий термін служби і простоту установки, що економить додаткові кошти і час. 

Це дає Af/Armaflex Class перевагу, що полягає в забезпеченні більш ефективного захисту від росту бактерій, цвілі і грибків, особливо при ізоляції вентиляційного і кондиціонуючого обладнання таких споруд, як школи, лікарні, будинки престарілих, офіси, аеропорти, аптеки і магазини харчових продуктів, що робить його ідеальним рішенням.

Вознюк Анна

+38 (050) 440-12-05