Потрійний захист від компанії Armacell

Згідно з останніми дослідженнями, в промислово розвинених країнах люди 90% свого часу проводять в приміщенні.

Дослідження ЕРА (управління з охорони навколишнього середовища, США) показали, що кондиціоновані приміщення є ідеальним середовищем для мікроорганізмів та інших забруднюючих речовин. Повітря в приміщенні може бути забруднене мікробами в 10 разів сильніше, ніж на вулиці. Мікроби є основною складовою забруднення повітря в приміщеннях. А при достатній вологості в повітрі приміщень міститися сотні видів бактерій і грибків.

Тому, вибір відповідних і якісних матеріалів дозволить запобігти скупченню бруду, вологи і зростання грибків.

AF/Armaflex - відмінний ізоляційний матеріал для систем ОВК і холодильних систем в тих областях, де необхідний найсуворіший контроль рівня вологості, гігієни та якості повітря в приміщенні, наприклад в харчовій і фармацевтичній промисловості або громадських будівлях, особливо в тих, де знаходяться люди, схильні до ризики в силу свого віку або стану здоров'я.

Ізоляція AF / Armaflex залишає своїх конкурентів далеко позаду за такими показниками, як енергозбереження та термін служби. 10 років-мінімальний термін, протягом якого матеріали AF / Armaflex забезпечуватимуть зростання енергозбереження до 10% без шкоди для навколишнього середовища. 

Потрійний захист: ефективний контроль за конденсацією, Активний антимікробний захист Microban® і відмінна вогнестійкість
 


Ізоляція AF/Armaflex  - один з топових продуктів компанії Armacell, що не має аналогів. Це як і раніше паронепроникний матеріал, але з рядом ключових переваг:

  1. Дуже висока опірність дифузії пари Μ > 10'000 і дуже низька теплопровідність λ0°C ≤ 0,033 Вт/(м·K), що забезпечує тривалий захист від конденсату.
  2. Має антимікробну просочення / склад Microban - перешкоджає виникненню і поширенню грибка і цвілі в повітроводах і трубопроводах.
  3. Не підтримує горіння, а також не виділяє волокон і пилу.
  4. Температурний діапазон від -196°C до 110°C
  5. Унікальна пориста структура забезпечує легкість установки.
     

AF / Armaflex-високоефективна енергозберігаюча ізоляція з антимікробним захистом і винятковою вогнестійкістю оптимальна для установки і використання в:

  • системах кондиціонування та холодильній техніці
  • громадських місцях (аеропорти, вокзали, виставкові павільйони, зали для зборів)
  • комерційних і офісних будівлях (магазини, супермаркети, банки, бізнес центри)
  • закладах охорони здоров'я та освітніх установах
  • переробної промисловості (виробництво продуктів, напоїв та лікарських препаратів)


Серія AF / Armaflex пропонує якісні та надійні рішення на всі випадки життя і повний спектр продуктів для професійного вирішення різних завдань: трубка, листя, стрічка і клей, підвіси Armafix AF, а також AF/Armaflex з гнучким покриттям Arma-Chek.

Виняткова зручність: косий перетин самоклеючого шва в самоклеючих трубках AF / Armaflex збільшує площу склеюваної поверхні і веде до більшої міцності і надійності таких швів.

 
 

Вознюк Анна