Сміттєві відра для готелів

Слово «готель» бере свій початок ще з часів Русі. «Гостинцем» було прийнято називати велику дорогу, по якій здійснювали шлях іноземні купці. Предки називали їх «гостями».

На сьогоднішній день готелі поділяються на кілька видів залежно від їх цільової аудиторії:

  • для загального типу
  • для спортсменів
  • для туристів і курортників
  • для проведення нарад
                                                                                      

В Україні більшість готелів орієнтовані на людей, які приїжджають з метою ділових поїздок або в цілях особистого характеру на невеликий термін. Тобто, це готелі загального типу. Найчастіше вони знаходяться в центрі міста з хорошою транспортною розв'язкою. Одномісні номери можуть становити до 50% від загальної кількості номерів.

У кожному типі готелів свої особливості і є різниця, коли ви замовляєте номер на 2-3 дні або ж на пару тижнів. Наприклад: в номерах курортного типу повинна бути шафа за розміром більше, ніж у будь-яких інших номерах. Також вони мають цілу мережу кафе і ресторанів. Якщо ж мова йде про готелі для спортсменів, то головними вимогами буде місце розташування у певному природному середовищі для якогось виду спорту або ж розміщення біля спортивних комплексів. На території повинні бути зали для тренувань, місце видачі спортивного спорядження та медичний кабінет. Для проведення нарад є спеціальні «конференц-готелі». Їх особливість - наявність спеціально обладнаних приміщень для проведення різних форумів, конференцій, семінарів.

Перше, на що звертають увагу, увійшовши у фойє готелю – інтер'єр. Він може бути від стриманого до екстравагантного. На відміну від приватних готелів, в мережевих у проектній документації прописані всі деталі, аж до відтінку підлоги. Від правильного дизайну залежить функціональність простору приміщень. Він включає в себе безліч нюансів: організація комфортного розміщення великої кількості гостей в лобі-зоні, оптимальна висота ліжок для якісного прибирання, тип освітлення, рівень безпеки.

У ванній кімнаті основний акцент крім інтер'єру роблять на безпеку і комфорт.

Від облаштування ванної кімнати залежить рівень комфорту і зірковість всього готелю в цілому!

Мінімальний набір, крім дзеркала і сантехніки - мило, стаканчик для зубних щіток, туалетний папір з тримачем, йоршик, сміттєва корзина, виконана з вогнестійкої матеріалу.

Згідно санітарно-гігієнічним нормам, урни для сміття розміщують у місцях скупчення людей: в коридорах, на ресепшені, зону відпочинку і у кожному номері.


 

Головне завдання урни - утилізація відходів, але також вона включає в себе естетичну і невід'ємну частину будь-якого приміщення та інтер'єру в ньому.

Крім своїх функціональних особливостей, велике значення має матеріал, з якого роблять відро. Якщо для будинку більше підійде пластиковий варіант, то для громадських місць краще нержавіюча сталь. Для ванної кімнати буде оптимальним відро з педаллю з нержавіючої сталі ТМ «Maxiflow». Завдяки цьому механізму відсутній контакт з кришкою, її щільне прилягання запобігає проникненню зайвих неприємних запахів. Перевага не тільки в довговічності конструкції, але і в легкому догляді. Також матеріал стійкий до механічних пошкоджень і корозії.

Для кімнат у готелях підійде відро з педаллю об'ємом 3 л, 5 л, 20 л. Всередині нього знаходиться знімний пластиковий контейнер для збору сміття. Він легко миється, дістається і назад вставляється в систему.

При вході в готель, у місцях, призначених для куріння можна розмістити урну-попільничку для недопалків.

Є декілька варіантів виконання:

  • урна на довгій ніжці з невеликою чашею зверху (кришка знімна, під нею знаходиться спеціальний контейнер для попелу).
  • циліндрична урна з обідком (зручна своєю функціональністю - два в одному: ємність для сміття і верхній обідок, який розрахований на гасіння недопалків. Обідок легко знімається і миється в разі необхідності). Отвір для сміття знаходиться по середині обідка.
  • урна циліндричної форми, зверху якої розміщена чаша для недопалків. Всередині чаші отвори, які не дадуть розлетітися попелу. Відсік для збору сміття знаходиться збоку урни.
     

                     

На території готелю в місцях скупчення людей можна розмістити з певним інтервалом відра для сміття з поворотною кришкою на 5 л, 12 л, 32 л, 45 л. Переваги – не потрібно торкатися до кришки руками, для її відкриття досить легкого поштовху. Для вестибюля готелю можна придбати відкриту урну з обідком об'ємом 5 л, 8 л або 12 л. Не потрібно відкривати кришку і сміття можна викинути на ходу. Обідок легко знімається і швидко змінюється сміттєвий пакет.

Сміття і бруд неприйнятні для будь-якого типу готелю. Чистота – запорука затишку. Для збереження чистоти і порядку на всій території готелю розміщують різні урни в залежності від потреб цієї зони.

Урни з нержавіючої сталі відповідають санітарним нормам, стійкі до корозії та температурних перепадів. У нас ви можете придбати будь-яку з приведених моделей.