ArmaComfort як спосіб покращити акустичний комфорт будівель

Неможливо побачити тишу.
Але як показує практика, не всі шари звукоізоляції,
які мають забезпечувати захист від шуму, гідні похвали.

Ідеальна звукоізоляція повинна не тільки характеризуватись дуже хорошим шумозаглушенням у відповідній акустиці будівлі діапазоні частот (незалежно від того, чи встановлено вона на чавунних чи пластикових трубах) або запобігати утворенню конденсату, знижуючи ризик небезпечних для здоров'я цвілі та грибка, але й легко адаптується до будь-якої форми труби, дозволяючи закріплювати її по всій довжині та легко монтувати.
Компанія «Санпрейс», як єдиний представник компанії Armacell в Україні, пропонує продукцію, що належить до сімейства ArmaComfort – термоакустична ізоляція ArmaComfort AB та акустичні бар'єри ArmaComfort Barrier P та B.

  • Ізоляція ArmaComfort AB, AB Plus випускається у вигляді 2-х метрових листів завтовшки 11 мм. ArmaComfort AB ALU, AB ALU Plus виготовлені з алюмінієвим покриттям і мають низьку щільність задимлення при пожежі (B-s1,d0) і вважаються найкращим у протипожежному класі серед органічної продукції.

  • Акустичні бар'єри представлені у вигляді листів по 2 м.кв перлово-білого кольору (ArmaComfort Barrier P), чорного кольору (ArmaComfort Barrier B) або з алюмінієвим покриттям (ArmaComfort Barrier B Alu) товщиною 1-5 мм.
  • Листи Продукції ArmaComfort еластичні та виробляються у стандартному варіанті або з липким нанесенням, що дозволяє легко проводити монтаж без використання спеціальних інструментів.
     

Цей матеріал не тільки відповідає суворим вимогам застосування у сфері будівництва, транспорту та промисловості, але й безпечний для людей та навколишнього середовища.

Належна звукоізоляція приміщень має вирішальне значення для нашого самопочуття, ефективності роботи та якості відпочинку. Сучасні акустичні бар'єри ArmaComfort виготовлені з унікальної суміші на основі EVA/EPDM. Це гнучкий матеріал, який забезпечує кращий захист за меншої товщини, ніж традиційні рішення, і допомагає знизити рівень шуму навіть при товщині ізоляції всього 2 мм. На вибір пропонується два кольорові варіанти: чорний, призначений для рішень у стінових конструкціях, і білий, призначений для зовнішнього застосування, без необхідності нанесення додаткових шарів оздоблення.

Таким чином, це ідеальне рішення, наприклад, для швидкого та нескладного ремонту. Просто приклейте мембрану до стіни і все готово. Однак слід додати, що таке рішення буде ефективним лише у разі легких перегородок, а покращення звукоізоляції стіни становитиме кілька дБ. Гнучкість і внутрішній самоклеючий шар роблять установку надзвичайно простою. Нам також не потрібно турбуватися про своє здоров'я через ізоляцію. Матеріал не містить свинцю, бітуму, галогенів та фосфатів. Також забезпечує високу пожежну безпеку, навіть B-s1, d0.

Компанія «Санпрейс» запевняє, що утеплювачі Armacell – це зручний спосіб ефективної реалізації, ефективного захисту від шуму та високої естетики.